Σχετικά με το DRESS

Γιατί υπάρχει το DRESS

Η αποστολή του DRESS.GR είναι να βοηθήσει τους χρήστες στις online αγορές τους με σεβασμό στο προσωπικό στυλ του καθενός. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τη μόδα. Πιστεύουμε πως το στυλ του καθενός ειναι μοναδικό.

Το στυλ σου είναι μοναδικό

Ένας ωκεανός μόδας είναι διαθέσιμος online – Το DRESS.GR προσθέτει την τεχνολογία για να συγκεντρώσει τον κόσμο της μόδας και προσφορές από πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων με ένα κλικ ή ταπ στο κινητό – Να ανακαλύψουμε περισσότερη από την μόδα που αγαπάμε, ευκολότερα!

Βρες όλα τα αγαπημένα σου Brands, δες τις τελευταίες τάσεις, δημιούργησε το προσωπικό σου στυλ.

Γίνε κι εσύ οπαδός της κοσμοθεωρίας μας και
ΝΤΥΣΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Disclaimer: Η πλατφόρμα είναι ακόμη σε beta έκδοση. Στόχος το επόμενο διάστημα να διορθωθούν τα πολλά πολλά πολλά bugs και να προστεθούν νέες λειτουργίες, να αποτελέσει το DRESS.GR ένα αντάξιο εργαλείο για online window shopping με την ιδέα που ξεκίνησε στο www.dress.gr το 2017.

Το DRESS αποτελεί ένα τεχνολογικό start-up που δημιουργήθηκε σε ένα γκαράζ*, εργαλεία μας το διαδίκτυο και η αγάπη μας για την μόδα.

Στηρίξτε την προσπάθειά που γίνεται μέσω της σελίδας αυτής προωθώντας την σε φίλους και γνωστούς.

*σσ. Το DRESS συμμετείχε στο 13o Bootcamp Επιχειρηματικότητας και έγινε αποδεκτό στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin).